keskiviikko 19. elokuuta 2015

Last weeks

PicMonkey Collage56

Viime aikoina itsetuntokin on ollut vähän parempi, kun Isotretinoin on ehkä viimeinkin potkimassa tätä ihoa kuntoon. Annos puolitettiin ja fiilis on hyvä. Oireet ovat katoamassa ja mikä parasta - iho on paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Voiko ihminen oikeasti olla näin onnellinen näin pienestä? Olen ollut myös aika iloinen siitä, että löysin uusia kivoja meikkejä ja niiden takia nassu näyttää aika kivalta; paremmalta kuin aiemmin. Varmaankin kaikilla naispuolisilla (miehillä tietenkin myös) on välillä niitä päiviä, jolloin peilikuva näyttää karmealta, mutta onneksi niiden vastapainona on myös niitä, jolloin omat kasvot tuovat jopa hymyn huulille.

Olen ollut myös kotikotona maaseudulla. Maalla on ihanaa olla, siellä on koti, siellä on sydän. Podin ensimmäistä kertaa vuoteen kunnon koti-ikävää viime viikolla. Samana päivänä päädyinkin kotiin. Olo helpottui kummasti. Miksen kävisi kotona useasti, kun siellä oleminen on ihanaa ja sinne on helppo mennä? Huomenna taas maaseutumaisemiin, Mariakin olisi tarkoitus nähdä. Muuten loppuviikko on pyhitetty sivuainepääsykokeille, huoh.

PicMonkey Collage57

Viikonloppuna oltiin sukulaisten luona purjehtimassa ja latailemassa akkuja. Herkkuruokaakin oli tarjolla. Serkku tarjoili myös autokyydin pitkin Naantalia ja olin lähempänä Sauli Niinistöä kuin koskaan aiemmin.

Käytiin Joonaksen kanssa myös viikko vai kaksi takaperin roadtripillä Tammisaaressa ja Hangossa. Kierreltiin kirppareita ja ajeltiin. Kirppareilta löysinkin halvalla muutamia perusvaatteita ja Joonaskin teki löytöjä. Oli mukavaa lähteä ihan yllättäen ajelemaan; en ollutkaan aikaisemmin käynyt Hangossa enkä Tammisaaressa. Takaisintulomatkalla piipahdimme vielä Salossa yhdellä kirpputorilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)