keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Pitkä matka edessä - Isotretinoin Actavis

HUOM! Postaus sisältää kuvia. Jos et tahdo nähdä lähikuvia ihostani, suosittelen poistumaan sivulta nyt.

Tässä sitä ollaan syöty kuuria kohta neljä kuukautta. Pikkuhiljaa ollaan menossa kohti parempaa, mutta on sitä kyllä vielä pitkä matka edessäkin. Välillä näkyy valoa tunnelin päässä, välillä ei. Tuntuu, että tämä on loputon urakka. Ehkä elelin vain pilvilinnoissa kuurin aloitettuani: "Muutamassa kuukaudessa mun iho on taas hyvä! Jee!" Ei mennyt ihan niin kuin omassa pienessä päässäni kuvittelin. Parempaan suuntaan tottakai, mutta silti olin haaveillut nopeammasta edistymisestä.

Alla olevassa kollaasissa on neljä kuvaa. Kaksi ylimmäistä on otettu juuri äsken suihkun jälkeen. Naamassa ei ole mitään meikkiä eikä mitään ole fiksattu kuvankäsittelyllä. Jonkun mielestä tilanne ei ole paha, mutta itseäni harmittaa kovasti. Tiedän ettei huonossa kunnossa oleva iho ole maailmanloppu enkä todellakaan murehdi sitä koko ajan, mutta välillä kyllä ketuttaa ihan hirveästi katsoa itseään peilistä.

kollaasi

Kaksi alinta kuvaa on otettu maanantaina. Vasen kuva on hieman epätarkka, mutta siitä näkee kuitenkin, että tilanne on hieman eri kuin tänään otetussa. Päällä on hieman meikkiä, mutta ei todellakaan niin paljon kuin ennen. Oikealla taas näkyy erittäin groteski hikikuva. Kävelin kaupasta kotiin ja hikoilin kuin pieni sika. Kuva ei edes kerro kaikkea. Tältä näytän aina, jos on vähänkin lämmin ja kävelen jonnekin: hiki virtaa koko ajan. En ole ennen hikoillut naamasta tällä tavoin, mutta nyt on niska heti märkä sekä silmänaluset ja ylähuuli. Aika kiusallinen haittavaikutus minun mielestäni, mutta onneksi olen jo aikaisemmin tottunut jonkin sortin hikoiluun. Ei tullut totaalisena shokkina sentään.

Mutta hiljaa hyvä tulee. Toivon mukaan tilanne lähtee hiljalleen parantumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)