torstai 9. heinäkuuta 2015

Ihmetys

Kirjoitin tiistai-iltana Facebookiin päivityksen, johon olin linkannut erään MeNaisten artikkelin. Artikkeli käsitteli peruspäivärahaa, jolla testaajan piti elää kuukausi. Artikkeliin pääset tästä! Pistin päivitykseni ihan huvin vuoksi julkiseksi, saapahan joku muukin lukea löpinöitäni. En olisi kuitenkaan uskonut, että printscreenin aikaan siitä tykkäisi 278 ihmistä. Olen ihan hämmentynyt. Ja kommenttilootassa saatiin myös aikaan paljon keskustelua, mikä oli erittäin mukavaa.


face


face1

Mulla on tosi ihmeellinen olo. Vaikka tuo miltei kolmesataa tykkäystä on aika vähän, on se minulle aikapaljon. Niin moni ihminen on nähnyt kirjoitukseni. Tuntuu hassulta.

//Last week I wrote a Facebook-post which was based on a MeNaiset-magazine's article. While I took the printscreen there was almost 300 likes in my post. EDIT: Today, 14.7, there is 3600 likes. What the...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)