maanantai 13. heinäkuuta 2015

En malta odottaa!

Oi, 17.8 tule jo! Tule, tule, tule! En vieläkään usko, että tulen silloin näkemään kaikkien aikojen lempibändini livenä. Olen jo täpinöissäni, millainen mahdankaan olla sitten päivää ennen tai samana aamuna. En tiedä, mutta nyt tosiaan olen jo fiiliksissä. 
Ajattelinkin listata lempibiisejäni HIMiltä. Tiedän, ettei luultavastikaan mitään näistä soiteta keikalla, mutta ei se haittaa!

HIM - Lose You Tonight
Tässä biisissä on toisaalta jotenkin ihanan melankolinen tunnelma, vaikkei musiikki niin surumielistä olekaan. Tästä tulee silti jotenkin ihanan voimaantunut olo, koska sanoma on jotenkin niin vahva, jopa mahtipontinen.


HIM - Ode to Solitude
Tämä on yks mun ehdottomia suosikkejani: siinä mielessä olenkin hieman erilainen fani. Rakastan Screamworks-albumia - upeita kappaleita koko lätty täynnä. Tää biisi saa kylmät väreet kulkemaan selässä. What I wanna know is which makes you smile less?

 
HIM - Love Without Tears
Uusimmalta Tears On Tape -levyltä tämä on ehdoton suosikkini. Joonas tiesi heti, miksi tykkään tästä biisistä. En jaksa sitä nyt selittää, mutta tässä on sitä jotakin, joka iskee minuun todella vahvasti.

HIM - I Love You
Vanhaa tuotantoa, tämäkin iskee hyvin vahvasti. Näissä kuulee jotain aivan muuta kuin uudemassa tuotannossa, tietenkin. Tämä haisee rosoisuudelta, tästä aistii niin paljon. Kaikki aistit on ainakin mulla valmiustilassa, kun tätä biisiä kuuntelen.


HIM - St. Valentine
Tästäkin pidän ihan älyttömän paljon. Tämä on tosiaan Screamworks-albumilta. Tykkään siitä, että tämä biisi ei ole erityisen melankolinen vaan nimenomaan jopa "vauhdikas". In the name of love lost I'm frozen to her and I want you to
come build me a bridge soaked in gasoline and pass the torch.

Tässä olin mun suosikit!

 // I just cannot wait to see my all-time-favorite band live! So I decided to increase my enthusiasm and list some of my favorite HIM-songs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)