maanantai 6. heinäkuuta 2015

Arkistakin arkisempaa

Taas olen täällä kerrostalon kamaralla. Saavuin aamulla junalla, kävin kaupassa, sillä jääkaappi ei ollut erityisen täynnä. Tultuani tänne söin ja ryhdyin samantien pakertamaan seuraavan tentin parissa. Pääsin perjantaina eroon Realismi ja naturalismi -tentistä, mutta seuraavaa pukkaa jo uhkaavasti. Se onkin sitten tämän kesän viimeinen, koska erästä nimeltämainitsematon huomasi vasta eilen, että 14.8 haluamaani tenttiin olisi pitänyt ilmottautua 29.5 mennessä. Mistä lähtien nämä ilmoittautumiset on ollut näin lyhyitä?

Aika menee vaihteeksi ihan hullua vauhtia. Nyt ollaan jo heinäkuun puolella, kohta on elokuu ja sitten ollaankin pian jo joulukuussa. Kohta ollaan asuttu täällä kämpässä jo vuosi ja kohta minä täytän kaksikymmentä. Niin se aika vaan liitää, kun opiskelee ja ylipäätään elää.

Suunnittelen tässä samalla syksyn opintojani ja mietin, mitä kaikkia kursseja tahtoisin suorittaa ja koska. Tämä on aika kivaa - en tiedä, kuuluuko minun olla näin innoissani asiasta. Pohdiskelen myös mahdollisia sivuaineita!

Ajattelin kuitenkin nyt vain tulla ilmestymään tänne blogiinkin ja kertomaan, että samaa arkea tässä yhä eletään kuin aiemminkin. Ei mitään uutta siis tällä kertaa!

//I have again noticed how fast time flies by. It's crazy and I cannot believe it's already July. I cannot believe that we have been living in this apartment almost for a year now. And I will be 20 soon. 
I'm planning my studies and figuring out which classes I want to take and when. And it's totally fun - although it shouldn't be? I'm also wondering about which minors I'm going to take (have), because I have to participate in several minor entrance exams in August.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)