torstai 5. helmikuuta 2015

Väsynyt torstai

Vaikka mulla oli koulua vain kaksi tuntia, tuntuu olo todella väsyneeltä. En tiedä, mistä johtunee. Ihmettelin itseänikin jo, sillä raahauduin koneen ääreen tekemään englannin ja kirjallisen asiaviestinnän tehtäviä, vaikka motivaatiota saatika inspiraatiota ei ole. Kirjallisuushistorian esseetä en ole aloittanut enkä aloitakaan tänään. Ei riitä energia eikä kiinnostus.

5 025

Mulla oli virkeä olo vielä pari tuntia sitten, mutta nyt tekee mieli hautautua sohvalle katsomaan kaiken maailman Master Cheffejä ja Olet mitä syöt -ohjelmia. Ainiin, pitäisihän sitä lukea vielä yksi kirjakin. Lähettääkö joku pullopostilla (tai vaikka sähköpostilla) mulle muutaman kilowatin energiaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)