keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Luetuimmat postaukseni

En tiedä oikeasti luetuimpia postauksia, sillä tilastot-osio näyttää vain postaukset, jotka on avattu useimmiten. Itse harvemmin edes avaan linkkiä/postauksia vaan luen blogia "normaalitilassa" - en siis ota vastuuta enkä tiedä totuutta siitä, miten paljon mitäkin postausta on luettu. Tässä kuitenkin postaukset, joita on luettu tilastojeni mukaan eniten!

En edes tiedä miksi, mutta kaikkien aikojen luetuin postaukseni on kahden virkkeen mittainen ja sisältää yhden kuvan. Ja kyseessä on “If you shoot at mimes, should you use a silencer?” -postaus. Hassua, sillä tuo kyseinen postaus on vuoden 2013 lopulta eikä ole edes kovin vanha. Ehkä otsikon sitaatti on saanut ihmisiä käymään blogissani?

Toiseksi luetuin on Hyviä blogeja sadepäivien varalle! -postaukseni vuoden 2014 kesältä. Tykkään itse aina etsiä uusia blogeja ja siksi tein kyseisen postauksen. 

Kolmanneksi luetuin on Asuntopostaus, viimeinkin! . Sitä on luettu tietenkin eniten viime aikoina, mutta on kiva huomata, että linkin avanneitakin on yli 200!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)