torstai 26. helmikuuta 2015

En voi hyvin

En ainakaan sillä perusteella, että istun monta tuntia selkä vääränä tekemässä muistiinpanoja estetiikan tenttiin. Esseekin pitäisi palauttaa huomenna. Ensi viikolla saan pakertaa englannintehtävien kanssa. Mitä vielä... Ai niin, se referaattikin pitäis tehdä. Niin paljon hommaa, mutta niin vähän aikaa. Kyllä se tästä, ehkä.

No joka tapauksessa kouluhommia piisaa ja niistä mun elämä koostuu tällä hetkellä. En ole ehtinyt ottaa edes kuvia blogia varten enkä kyllä haluakaan jakaa täälä koko ajan pelkästään kuvia tenttikirjoista. Ehkä skarppaan sitten kun saan alta pois nämä kouluvelvollisuudet. Ensi viikko onkin ylipäätään opetuksesta vapaa ja saan hetkeksi edes rentoutua!

En voi hyvin.

Nyt otan todellakin itseäni niskasta kiinni ja teen kiltisti kaikki, mitä minun täytyykin. Oikealla asenteella pääsee aika pitkälle, olispa mulla ollut tämä asenne kaksi viikkoa sitten. Tenttiä edeltävänä iltana ei kamalasti naurata, että on ihan pirusti luettavaa ja esseekin vasta alkutekijöissä. En kuitenkaan valita, unelma-ammattia kohti tässä porskutellaan!

Kyselkäääää jookosta kookosta tai en tee vastauspostausta ollenkaan! :D

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kyllä tästä selvitään, sisulla vaikka jos ei muuten.. :)

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)