lauantai 13. syyskuuta 2014

Suuria huolia pienessä mittakaavassa

  Kesällä olin huolestunut siitä, jos en pääsisikään yliopistoon. Nyt huolenaiheeni on se, että millä ilveellä tulen saamaan kurssikirjan kirjastosta ennen tenttiä, jotta voin lukea tenttiin ja läpäistä sen. En ollut tullut edes ajatelleeksi, että menen kyseiselle kurssille enkä siis ollut tajunnut aiemmin varata kirjaa itselleni. Olen kirjaston lainausjonossa numerolla 27. En taida saada sitä kirjaa koskaan. Jollekin tämä huoli saattaa kuulostaa pieneltä, mutta nyt se tuntuu todella suurelta. Haluan olla hyvä oppilas ja menestyä tenteissä, mutta entä jos tämäntyyppinen (kirjasto)kohtalo puuttuu peliin. Kukaan ei muistuttanut pikku-fuksia tällaisesta asiasta. Saanen syyttää vain itseäni ja kokemattomuuttani. 


Jos joku osaa kertoa minulle, mistä saisin Johdatus kasvatustieteisiin (2004) -kirjan, olisitko ystävällinen ja kertoisit heti. Olen ahdingossa. Damn. Olo on aika tyhmä juuri nyt. Oliko pakko kohdata tällainen ongelma heti alkuunsa?

Suuria huolia, suuria huolia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)