sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Nuhanenä

 Iskihän se syysflunssa muhunkin viimein. Kylmettymisestä saan syyttää itseäni: aurinko ja salakavala tuuli ovat huono yhdistelmä, varsinkin jos allekirjoittanut ei tajua käyttää kunnon takkia ja kaulahuivia. Noniin, nyt sitten podetaan tätä nuhanenäisyyttä ja äänenkäheyttä. Ottaisin mieluummin vaikka kuumeen, nukkuminen olis todella oiva lääke. Nenä tukossa ja kurkku kipeänä on tuskallista olla. 

 Onneksi mulla on nyt ollut todella mukavaa tekemistä nuhailun ajaksi. Olen nyt kotona ja linnottauduin sohvan nurkkaan peittoineni ja tyynyineni ja pistin Teho-osaston jälleen pyörimään. Uppouduin moneksi tunniksi Mark Greenen ja Doug Rossin maailmoihin ja toljottelin mitä kummallisimpia lääketieteellisiä ongelmia takkahuoneen sohvan syvyyksistä. 

er 002 er 004 er 010

 Inhottaa tulla kipeäksi juuri tähän aikaan, kun opiskelut vasta ovat alkamassa. Haluaisin olla täynnä tarmoa ja pursuta energiaa, mutta kohtalo puuttui ja tartutti minuun tämän typerän flunssan. Eilen särki pääkin aivan jumalattomasti - onneksi kunnon yöunet selättivät senkin ongelman! 

Muita flunssapotilaita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)