perjantai 5. syyskuuta 2014

What makes me feel beautiful

 Joskus on todella vaikeaa kehua itseään tai nähdä itsensä kauniina. Aloin pohtia, mitkä asiat saavat minut tuntemaan itseni kauniiksi. Joskus aivan pienet asiat saattavat tuoda itsevarmuutta ja uskoa omaan kauneuteen. Nautin meikkaamisesta ja asukokonaisuuksien suunnittelusta, mutta useasti pienet yksityiskohdat vievät voiton. 


 Joskus pelkkä kynsilakka saa oloni kauniiksi. Tällä hetkellä pidän kovasti punaisensävyistä kynsilakoissa ja tämä viininpunainen on kyllä yksi ehdoton suosikki. Pidän lakatuista kynsistä!

whatmakes 005

 Ja sitten on tämä hajuvesi! Pieni määrä hajuvettä saa olon ensinnäkin paremmaksi ja itsevarmemmaksi. Se on fakta ainakin omalla kohdalla. Olen todella ihastunut tähän hajuveteen ja se saa oloni sekunneissa kauniimmaksi. 

whatmakes 007

Myös korvakoruilla on positiivinen vaikutus minuun. Oloni on heti huolitellumpi ja kauniimpi, jos korvissani kimaltelevat pienet ja yksinkertaiset korvakorut.

whatmakes 008

Mikä saa teidän olonne kauniiksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)