perjantai 8. elokuuta 2014

Pikaiset heipat

  Moikka! 
  Ajattelin tulla kertomaan pikaiset kuulumiset :) Tällä hetkellä vedellään viimisiä töissä ja hommaa riittää niin siellä kuin kotonakin. Yritän (ei kyllä näytä yrittämiseltä välillä ollenkaan) lukea sivuainevalintakokeisiin ja alan pikkuhiljaa hermostumaan. En millään jaksaisi lukurumbaa enää uudelleen, mutta pakko se on, jotta asiat edistyvät. :) Stressiä ja kiirettä pukkaa, mutta antaa pukata! Kaikkeni yritän koko ajan ja se riittäköön.

 Innolla (ja kauhulla) odottelen opintojen alkua. Kaikki muuttuu ja menee ihan mullin mallin, mutta otan kyllä kaiken vastaan innolla ja hyvällä mielellä. Alku saattaa tuntua hieman hassulta, mutta kyllä se siitä toivottavasti.

hailtothe

 Päivät kuluvat töissä ja illat kotona kärsien kuumuudesta. Mua ei ole luotu tähän ilmaan - paahdun kuoliaaksi. Ihanaa, että tässä yksi päivä oli kunnon sade. Heti oli hieman siedettävämpää. Huominen onkin viimeinen päivä töissä ja sitten koittaa "loma". Vielä kun jaksaa yhden päivän. Loppuraporttia ja kaikkea pikkuista täytyy vielä tehdä, mutta kyllä sen jaksaa helpostikin kun tietää pääsevänsä pikkuiselle lomalle. 

Tuntuupas tönköltä tämäkin postaus! :D

2 kommenttia:

  1. Turhaan vielä mitään sivuaineita murehdit! Vastahan aloitat opiskelun -ehtii niitä sitten myöhemminkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en otakaan nyt mitään paineita siitä, että pääsisin haluamaani sivuaineeseen, sen ehtii ensi vuonnakin :) Niitä opintopisteitä kun tarvitsisi vain keräillä, ilman sivuainetta ei pisteet riitä opintotukeen!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)