maanantai 4. elokuuta 2014

Hiusmuutos

 Tukka koki heinäkuun alussa muutoksen - mun hiuksissa on ensimmäistä kertaa elämässäni raitoja! En oikein osaa sanoa vielä, tykkäänkö vai enkö, mutta ainakin jotain muutosta tapahtuu hiuksissa. Ainakin hiukseni ovat nyt suht luonnolliset, siihen vanhaan, tuttuun ja turvalliseen mustaan en enää palaa, sillä se on vaikea saada pois. Kuitenkin haaveilen jälleen ylikasvaneesta polkasta ja tummanruskeasta kuontalosta. 

 hair 004

  Yksiväriset hiukset tais olla enemmänkin mun juttu! Luultavasti istun hyvinkin pian hiusväri päässä pesuhuoneessa. Kaipaan ehkä tummempaa lookkia, tämä tukka taitaa olla hieman liian vaalea minun makuuni! Tukkaa on kanssa napsittu latvoista, sillä kaksi permanenttia ja vaalennus eivät tehneet kauhean nannaa latvoille. Nyt hiukset ovat ihanan pehmeät ja latvat terveet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)