sunnuntai 10. elokuuta 2014

Hauskaa (melkein haha-hauskaa) luettavaa tylsään sunnuntai-iltaan

 Olen todella surkea internetinkäyttäjä siinä mielessä, että harvemmin löydän mitään mielenkiintoista netin syövereistä. Ja silloin kun tarvitsisi hauskuutusta, niin sitä ei löydy millään. Kokosin itseäni hauskuuttavia artikkeleita ja juttuja netin ihmeellisestä maailmasta - ehkä se hauskuutti jotakuta muutakin teistä! Hyvää sunnuntaita ihanat! 

Naurattaa, jos on katsonut vähääkään Sinkkuelämää. Carrie on ihana, mutta maailmankatsomus ja ajattelumaailma on välillä vähän vinksinvonksin. Samastuin moneen ärsytyksen kohteeseen! 13. That time she saw Aidan (when he'd cut his hair, put a decent shirt on and gone to the gym) and decided she liked him again.

Varsinkin väsyneenä nää jaksaa naurattaa! What do you get when you cross a tyrannosaurus rex with fireworks? - DINO-MITE!

500 Mostly Useless Facts
Mua ainakin itseäni kiinnostaa hirveästi faktat, varsinkin tällaiset ihan turhat. Välillä alkaa naurattaa, mutta melkein jokaisen kohdalla joudun toteamaan, että ihan oikeastiko asia on näin! 137. Statues in parks: If the horse has both front legs in the air, person died in battle; if the horse has one front leg in the air, the person died as a result of wounds received in battle; if the horse has all four legs on the ground, the person diede of natural causes.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)