sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kuukauden lemppari!

2 013

Rakastuin tähän heti ensimmäistä kertaa käyttäessäni. Sävy muuttuu asteittain, joten älkää huoliko (tai masentuko, miten sen nyt ottaa), yhdellä levityskerralla ette saa etelänloman rusketusta! Pidän tämän tuotteen tuomasta päivetyksestä, myöskin rasvan koostumus ja tuoksu ovat hyviä eikä ainakaan minun iholleni jäänyt tahmaiseksi - oikeastaan se sai ihoni todella sileäksi ja pehmeäksi ja rasva kuivui todella nopeasti!

Eräs hyvä kokemus löytyy myös täältä Kosmetiikkatesti-blogista, samoilla linjoilla olen kyllä - edullinen ja toimiva tuote. Helppokäyttöinen ja niin kätevä. Olen itse niin vaalea, että palan valitettavasti auringossa helposti, joten tämä pikku huijaustuote on todellinen pelastukseni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)