torstai 14. elokuuta 2014

I'm the birthdaygirl!

 Tuntuupas oudolta, että tänään on jo 19 vuotta mittarissa. Mihin katosi jällleen yksi vuosi? Tuntuu, että nykyään tunnit matelevat, mutta viikot ja kuukaudet vilisevät silmissä! En tiedä, onko olo yhtään sen aikuismaisempi kuin vuosikaan sitten, mutta olen viime aikoina huomannut monia muutoksia omassa ajattellumaailmassani, varsinkin kun joudun aloittamaan tuntemattomassa koulussa ilman kaverien turvaa ja muuttamaan täysin erilaiseen ympäristöön kuin mihin olen tottunut!

 Enää ei tunnu hankalalta soitella puheluita ventovieraille tai käyttää sujuvasti nettipankkia. Virastoissa asiointi on ihan piece of cake ja opintotukien sun muiden hakeminen on enää minun kontollani. Huomaan, että vaikka yhä turvaudun joissakin asioissa vanhempiin, hoidan kuitenkin paljon enemmän omia asioitani kuin ennen. Vanhempi ja viisaampi, vai miten se menikään? 

 Kakussa on tosiaan tänään 19 kynttilää (jos vaan vielä opettelisin leipomaan sen kakun niin olisin oikea kunnon kodinhengetär!) ja ensi vuonna vasta huima luku saavutetaankin. Toivon, että sellaisen kynttilämäärän puhaltaminen toisi vielä lisää viisautta ja vastuullisuutta. Olen tällä hetkellä jo lähempänä kolmeakymmentä ikävuotta kuin syntymääni, tuntuu absurdilta!

58

 Paljon on mahtunut viime vuosiin: tyttöjen iltoja, tortillakestejä ja paljon paljon koulua. Tuntuu kuitenkin, että viime kuukausina on tapahtunut enemmän kuin koko elämäni aikana: valkolakin saaminen, opiskelupaikan saaminen, kesätyöt ja huhhuh, miten paljon myös kaikkea muuta! Alan innolla odottelemaan, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)