sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pinnalliset unelmani

 Tervepä terve! Päätin tarttua sellaiseen aiheeseen kuin pinnalliset unelmat. Tuntuu, ettei koskaan saisi painottaa pinnallisia unelmiaan tai halujaan vaan aina pitäisi korostaa niitä suosittuja unelmia, kuten perhettä ja tervettä elämää. On kuitenkin kohdattava se totuus, että itse kullakin on pinnallisia tavoitteita ja haaveita, mutta kaikki eivät tuo niitä julki. Myönnän, olen itsekin pinnallinen haaveilija, mutta ne jäävät varjoon "kunnollisista" unelmistani puhuttaessa.

 Pohdin tässä eräänä päivänä asioita ja huomasin todenneeni yhtäkkiä, että "jos mulla joskus on paljon rahaa, niin mä hommaan kyllä sellasen uudenkarhean Mersun!" Elikkä yksi mun unelmista on todellakin omistaa auto, jonka ulkonäkö ja ajettavuus ovat hyviä (ellei jopa loistavia) minun mielestäni. Taitaa olla pinnallisten haaveiden top kymppiä ehkä monellakin?

 Toinen pinnallinen haaveeni on ihanasti sisustettu, tilava ja valoisa koti! Oli se sitten kerrostaloasunto tai rivitalo (haaveissani oikeasti omakotitalo), haluan sen olevan täydellinen ja sellainen, mistä olen haaveillut. Olen siis ehtinyt miettimään kaikki kylpyhuoneen kaakeleista keittiön kaapistoihin. Kuvittelen mielessäni ne lukuisat IKEA-reissut, joilta palaan suurien kantamusten kanssa. Luultavasti tämä ihana talohaaveeni ei toteudu täysin, sillä en usko, että tulen koskaan tienaamaan niin paljon, että saisin täysin sen mitä haluan.

 Täydelliset häät! Se on pinnallinen, tyttömäinen unelmani. Haluan täydellisen mekon, täydellisen ruokailun ja kaiken täydellisenä! Haluan hyvän bändin ja ihastuttavan hääauton. Häistäni olen haaveillut jo kauan, mutta toteutus saa varmaan jäädä nähtäväksi hamaan tulevaisuuteen, sillä näillä näkymin en ole ihan heti lähivuosina menossa naimisiin! :)

 Unelmoin tietenkin myös täydellisestä ulkonäöstä. Ripset, hiukset ja kynnet niin voila! Tämä on tällä hetkellä ehkä realistisin haave, sillä vaikka tämänkin toteutus maksaa, olisi se silti halvempaa kuin rakennuttaa hulppea omakotitalo tai ajaa autokaupasta se Mese kotipihalle. Haaveilen loppujen lopuksi kuitenkin aika luonnollisesta ulkonäöstä, mutta tykkään kovasti pienistä ulkonäönpiristäjistä. Tällä hetkellä haaveilen ranskalaisesta manikyyristä!

Noniin, antaas tulla - mistä pinnallisista asioista TE haaveilette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)