keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Radio rock - pros and cons

 Varsinkin te automatkoilla radiota kuuntelevat tunnistatte varmaan samoja ajatuksia itsessänne. Olette ajamassa/istumassa kyydissä ja sama biisi lähtee soimaan kolmatta kertaa tunnin sisään. Biisi oli aluksi ihan hyvä, ehkäpä jopa tykkäsitte siitä, mutta kun kuulet sen radiosta työ- tai koulumatkalla joka ikinen päivä, ei se enää kuulostakaan niin hyvältä. Pikemminkin tekisi mieli sammuttaa radio ja istua hiljaa ratin ääressä. Olen itse aina raivon partaalla siinä vaiheessa, kun ajan illalla töistä kotiin ja se kyseessä oleva inhokkibiisini lähtee soimaan. Miten vihaankaan sitä kappaletta! Tuntuu, että aina se soi. Se soi ihan koko ajan. Tämä pännii eniten Radio Rockin soittolistoilla - tietyt biisit soivat koko ajan, sata tuhatta kertaa päivässä! Inhottavaa, miten olis hieman varitaatiota soittolistoihin? (Tiedän, etteivät radiossa istuvat Jonet ja Harrit voi asialle paljoakaan, mutta please, pää räjähtää!) 

 Lopettakaa ainakin Mustaschin Thank You for the Demon -biisin soitto, mun aivosolut ei kestä enää ainuttakaan kertaa. 


- Samat biisit soivat todella usein
- Välillä soivat turhan väsyneet ja pitkät biisit

- Mainokset ovat välillä vähän turhankin pitkiä


Toisaalta pidän siitä, että alan tunnistamaan biisejä! On kivaa ajella, kun pystyy hoilottamaan jokaisen biisin mukana tai osaa ainakin osan sanoista. Täysin uusi ja vieras biisituttavuus taas närkästyttää ihan samalla tavalla kuin Mustaschin biisikin - MIKÄ TÄMÄ NYT ON OLEVINAAN, HYI. Samaa ajattelin ensimmäisellä kerralla kuullessani Volbeatin Lonesome Riderin - nyt olen ihastunut siihen! Miten niin mieleni on ailahtelevainen?

+ Myös suomalaisia artisteja monipuolisesti
+ Suomenkielistäkin rockia
+ Vanhoja kasarihittejä
+ Heikelä Korporaatio
+ Harri Moisio!

+ Jone ja Kesäpojat 
+ Parhaat mainokset silti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)