sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Rasittavimmat musiikkivideot osa 2

1. Anna Abreu - Ra-ta ta-ta

Ekana mielessä on tosiaan Miley. Miksi Anna sun piti tehdä tällainen video? Olet upea, mutta tämä paljas iho ja moukarilekan minkä lieneekän heiluttelu ei todellakaan tee kauneudellesi oikeutta. Kummallinen koreografia ja naaman vääntely (kuin hän olisi kivuissaan) videon alkuosassa ei ollut, no, kovinkaan esteettistä. Harmittaa kovasti se, että Annassa on niin tajuttoman paljon potentiaalia, mutta hänen videonsa ovat nykyään pelkkää napaa ja pyllyn pyörittelyä. Missä se, mitä Annalla on oikeasti tarjottavanaan? Upea lauluääni! Kimalluskohdatkin tuntuivat vain ufoilta eivätkä tuntuneet edes sopivan kontekstiin kovinkaan hyvin. Jouduin kelaamaan videon alkuun ja oikeasti ihmettelemään, mitä nuo oudot kasvojen ilmeet ovat! Anna, olet kaunis, älä tee tuollaisia kärsiviä ilmeitä!


2. 4LYN - Nostalgia

Ääh, miksi näin ihanalla biisillä pitää olla tällainen musiikkivideo? Pelkkä bändinkin soittaminen olisi riittänyt, mutta tuo tytön moukarointi (huomaatteko, moukariteema tässä postauksessa :D) sekoittaa pakkaa kummallisesti. Liittyykö seinien hakkaaminen biisin tarinaan jotenkin? Tytön vaatteetkin ihmetyttävät minua, hän näyttää aivan 14-vuotiaalta. Tulta ja glitteriä, aikas hyvä kombo? 



4 kommenttia:

  1. Niin totta:| mää kaipaan vanhaa annaa! Sitä jonka musiikkivideot ei oo miley junioria:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha Anna oli toki ei niin mediaseksikäs, mutta aito isolla A:lla! Inhottaa kattella tällasta hetkutusta ja ketkutusta, ku tietää, millanen ihanan aito ja luonnollinen Anna oli aloittaessaan uransa :/

      Poista
  2. Mä en tykkää yhtään Annasta muutenkaan eikä tuo uusi biisi ja video saa mun päätä kääntymään. Joku toinen musiikki on mua varten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään Annan musiikista sen liiemmin tykkää, mutta ajattelin kerrankin kuunnella vain "sivistyäkseni" :D Oli sekin näemmä turhaa, tiedänpähän ainakin, etten toiste enää kuuntele...

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)