tiistai 10. kesäkuuta 2014

Elämäni sisältö juuri nyt

1. Työ
2. Uni

  Noi on koko ajan päälimmäisenä mielessä. Kun menen nukkumaan, mietin töitä ja kun menen töihin, mietin nukkumista. Mutta en valita - onpahan työ, jota tehdä. Pysyvät rutiinitkin kohdallaan :) Töitä on 11-18, joten suurin osa päivästä siellä menee. Illalla jaksaa koko päivän seisomisen ja touhuamisen jälkeen just ja just raahautua suihkuun, jääkaapille ja nukkumaan. Hassua, miten helposti minusta saa mehut pois.

 Tämä on ensimmäinen kerta moneen päivään, kun oikeasti tuun koneelle. Kännykällä oon netissä useastikin, mutta koneelle raahautuminen on tuntunut ylitsepääsemättömän vaikealta ja rankalta. Hyvä kun jalat kantaa sänkyyn saakka että pääsen vetelemään hirsiä. 

5

Elämäni on pääasiassa työtä ja nukkumista. Välillä jaksan kommunikoidakin, ehkä. Olen töissä eräässä museossa ja jokainen päivä on erilainen - joskus saattaa olla paljon porukkaa, jonain päivänä ei yhden yhtäkään asiakasta. Työnkuvaan kuuluvat mm. autolla ajaminen, kukkien istutus, päiväkirjan kirjoittaminen ja siivoaminen. Tietenkin myös opastaminen :D Ei kuulosta rankalta, mutta kovilla lattioilla seisominen päivät pitkät vie oikeasti voimia. Päivän jälkeen en jaksa seisoa tai en ainakaan tee sitä vapaaehtoisesti.

Hohhoh, tulinpahan vain jaarittelemaan teille, koska en ole paljoa postaillut. Tälläkin hetkellä postausmotivaatio on alhainen - johtuu siitä, etten oikeasti jaksa/halua kanavoida vähäisiä energiavarastojani johonkin, joka tuntuu niin raskaalta ja ikävältä. Postaustahdin hiipumista siis luvassa ehkä? En tiedä, voin jonain päivänä tehdä muutaman postauksen valmiiksi ja ajastaa niitä, jotta blogini kuitenkin pomppaa säännöllisesti lukulistallenne.

Hyvää kesää kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)