tiistai 29. maaliskuuta 2016

Maaliskuun musiikkinurkka: Reckless Love - InVader

Hei hei kaikille!
Tänään ajattelin kirjoittaa pikkuisen musiikkinurkan teille. Saatan toteuttaa tätä satunnaisesti, mikäli eteeni tulee mielenkiintoisia biisejä tai levyjä. Tänään on siis esittelyssä Reckless Loven InVader-levy. Kerron siis vähän levystä, ennakko-oletuksistani sekä lopullisesta tuomiostani.

InVader ilmestyi hiljakkoin ja olin itse ainakin odottanut innolla, mitä tuleman pitää. Sinä perjantaina, kun levy ilmestyi, kuunneltiin se heti aamulla Joonaksen kanssa Spotifystä. Täytyy kyllä myöntää, että ensimmäinen reaktio oli pettymys. Silkka ja puhdas pettymys - mitä tämä on? Täytyy sanoa, että olin todellakin pettynyt. Pretty Boy Swaggers... Are you kidding me? Yritin päästä ennakko-oletuksistani eroon ja kuunnella levyä avoimin mielin. Se kesti kylläkin pitkään. En pitänyt siitä, että he uudistuivat näin vahvasti monien biisien kohdalla. Missä sukkahousuhevi?!

We Are The Weekend

Eih, tämä nimi. Tuntuu turhankin kevyeltä purkkapopilta. Useamman kuuntelun jälkeen biisi alkaakin kuulostaa siedettävältä, lopulta jopa hyvältä. Opin kappaleen sanat. Jos unohdetaan hirveä vertaus viikonloppuun, biisi on kohtuullisen hyvä. Ollin ääni kuulostaa erittäin kivalta.

Hands
Ah, tämä on ollut alusta alkaen yksi suosikkini. Pidän siitä, että tässä biisissä on jotain irstasta ja likaista. Kertosäe on tarttuva, mutta normaalit säkeistöt kuulostavat turhan paljon "räppäämiseltä". Kaiken kaikkiaan ihan hyvä biisi, menevä ja yksi levyn helmistä. Viimeinen virke ennen kertosäkeistö on parhain - siihen tiivistyy mielestäni raivoa ja irstautta. Täytyy kyllä kehaista, että nyt on lauluosasto kunnossa.

Monster
Tämä biisi julkaistiin ennen levyä. Pidin kovasti, likainen kappale. Toisaalta en voi ottaa tosissani yhtään kappaletta, jossa mainitaan boobs, joten se meni sitten siinä. Pinnallinen sanoma ei iske minuun eikä minua varsinaisesti kiinnosta laulu, joka kertoo silikoonista ja jossa kauneusleikkauksissa käynyttä naista verrataan Frankensteiniin. Toisaalta kuitenkin on ihan hauska huomata, että Reckless Love ottaa kantaa kauneusihanteisiin ja parodioi monsteri-käsitettä. Beautiful like a bad tattoo, looking like a mortal sin.

Child Of The Sun
Heti alkuun olin aivan kauhuissani tästä kappaleesta. Yök mitkä biitsivibat, tämä on huonoista huonoin. Jostain kumman syystä aloin kuitenkin tykätä tästä kappaleesta. Tässäkin on jotain ällöttävän likaista, mutten osaa sanallistaa sitä. Sanon kuitenkin, että tämä kannattaa kuunnella useampaan kertaan. Tai edes kerran, ei tämän kuuntelulla menetä mitään.

Bullettime
En tiedä, mitä tämä yrittää sanoa. Tämä oli pettymys, mutta kyllä kertsi menettelee. Ehken vain pidä sanomasta ja sanoituksista?

Scandinavian Girls
Ihan hauska laulu, mutta minähän en tunnetusti pidä erityisemmin hauskoista lauluista. Kunnon korvamato tämä ainakin on.

Pretty Boy Swagger
Tätä en edes kommentoi. Tämä on kuraa. Olen pahoillani, mutten pysty edes kuuntelemaan tätä kappaletta tätä postausta varten.

Rock It

Ei sanonut minulle mitään. En reagoinut tähän mitenkään erikoisemmin. Aika harmiton kappale.

Destiny

Toinen ehdoton lempparini. Tästä tykkään kovasti, Ollin ääni kuulostaa erittäin hyvältä. Radioystävällinen kappale levyn ensimmäisen kappaleen ohella. Jos aiot kuunnella yhden kappaleen tältä levyltä, valitse tämä. Nytkin laulan fiiliksissä kertosäkeen mukana - everybody's gonna love somebody!

Let's Get Cracking
Kenen muun mielestä tämän kappaleen alku kuulostaa häiritsevän paljon heidän omalta Speeding-kappaleeltaan? Tämä biisi ei saa minua kyllä lämpenemään. Kuulostaa tylsältä laululta, jonka musiikkivideolla voisi hyvinkin olla läjä porukkaa kotibileissä. Njää.

Noh, minulla olikin parempaa sanottavaa tästä levystä kuin alun perin ajattelin. Ei tämä mikään mestariteos ole, mutta pakkohan sitä bändin on uudistua omien intressien ja mieltymysten mukaan. Paljon radioystävällisiä kappaleita, helppoja live-esitettäviä. Muutaman biisin saisi kyllä levyltä tiputtaa ihan suosiolla, mutta eipä ole minun päätettävissäni. Reckless Love on muuttunut aikamoisesti ensimmäisestä levystään Reckless Love. Oma ehdoton suosikkini on Animal Attraction, mutta heidän kolmaskin lättynsä on kuuntelussani. Tässä levyssä on kuitenkin sulattelemista. Olen löytänyt omat suosikkini, mutta liian moni biisi jää irralliseksi levyn kokonaisuuden kannalta.

Oma arvioni: 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)