torstai 24. syyskuuta 2015

Terveisiä Nuhanenältä

Eipä taida olla kovin erikoista, että on tähän aikaan vuodesta kipeänä; niin tuntuu olevan joka toinen. Niinpä minäkin ajattelin kantaa korteni kekoon ja vilustuttaa itseni. Heräsin tiistai aamuna 06:30 ihanaan kurkkukipuun ja tukkoiseen nenään ja päätin suosiolla mennä takaisin sänkyyn. Keskiviikkonakaa en vielä kyennyt yliopiston maankamaralle. Harmi sinänsä, koska suomen kieli sivuaineena on aika työläs ja vaatii opiskelua. Tai siis, ei se ole mitään kamalan vaikeaa, mutta pienryhmäharjoitukset vaativat jo ymmärtämistä. Nimim. tässä yritän ymmärtää, mitä kotitehtävillä oikein haetaan...

Aikaani olen kuluttanut opiskelemalla ja aloitinpa Teho-osastonkin katsomisen taas. Virkamiesruotsi kuluttaa sanakokeineen ja läksyineen ihmeen paljon aikaa ja aivosoluja. Tällä hetkellä koulu vie siis paljon aikaa - ja siltä kyllä tuntuukin. Jostain syystä väsyttää ihan älyttömästi, veto on ihan poissa. En jaksaisi mennä kouluun enkä tehdä yhtään mitään.

Mutta nyt palaan takaisin suomen kielen pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)