perjantai 18. syyskuuta 2015

Millainen minä olen testien mukaan

Omaa luonnettaan ja omaa persoonaansa voi olla vaikea sanallistaa, sillä usein ne ovat niin moninaisia, että väkisinkin moni asia jää sanomatta. Siksipä ajattelin perjantai-iltani ratoksi analysoida itseni teille - käyttämällä pelkästään internetissä olevia luonneanalyyseja. 

Namaste.fi -sivulla tekemäni testit osoittivat molemmat, että olen Sopeutuva Rauhanrakentaja. Molemmissa tekemissäni testeissä olin ylivoimaisesti juuri tällainen persoonaltani/luonteeltani. Tässä puhutaan Ysistä, koska Sopeutuva Rauhanrakentaja on yhdeksäs tyyppi. Kaikki mitä tältä testiltä sain, on täyttä totta. Ihan kuin lukisin itsestäni.

Ysille on tärkeää säilyttää oma rauha ja henkinen tasapaino. Hän vetäytyy mielellään omaan sisäiseen maailmaansa ja nauttii yksinolosta ja omista mukavista rutiineistaan. Ysi pyrkii välttämään ristiriitoja ja konflikteja. Hän sopeutuu mieluummin muiden toiveisiin kuin korostaa omia eriäviä mielipiteitään. Ysi pyrkii säilyttämään hyvät ja ystävälliset välit läheisiinsä ja saattaa rauhan säilyttämisen nimissä välillä sopeutua liikaakin muiden tahtoon. Ysin on vaikea sanoa "ei" ja hän myöntyy muiden toiveisiin ollakseen mieliksi ja välttääkseen erimielisyyksiä. Ysille on usein helpompi olla taustalla ja välttää ristiriitoja kuin sanoa oma mielipiteensä ja ottaa aktiivisesti osaa neuvotteluihin tai väittelyihin.
Tein 16 Personalities -testin ja sain vastauksekseni: Johtaja ESTJ-A. Tämän testin olen tehnyt aiemminkin muutamaan otteeseen ja joka kerralla olen saanut eri tuloksen. Joku kerta täytyisi tehdä tämä oikein ajan kanssa ja harkiten. Tähän Johtajaan en usko niin vahvasti kuin edellisen testin tulokseen, mutta on tässäkin jotain, mikä pätee minussa.

ESTJ:t edustavat perinnettä ja järjestystä, käyttäen ymmärrystään siitä, mikä on oikein ja mikä väärin ja mikä sosiaalisesti hyväksyttävää perheiden ja yhteisöjen yhdistämiseksi. ESTJ-persoonallisuustyypin ihmiset vaalivat sellaisia arvoja kuin rehellisyys, omistautuminen ja arvokkuus, ja heitä arvostetaankin neuvojina ja opastajani, ja he näyttävätkin mielellään tietä vaikeilla reiteillä.


2 kommenttia:

  1. Tää oli kiva, mielenkiintoinen postaus! :)

    Suhun sopii mun mielestä nuo molempien testien tulokset. Ja tämä Namasten testi oli mielenkiintoinen! Mä olin nelonen, luova individualisti ja se sopi kyllä muhun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa testeissä on kyllä jonkin verran totuutta, koska saan melkein kaikista aina juuri sellaisia tuloksia kuin oikeasti olenkin! Aika hienosti ja tarkasti tehtyjä. Suhun kyllä sopii tuo kuvaus varsin hyvin :)

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)