tiistai 29. syyskuuta 2015

Maailman nopein

Nyt on niin kiire koulujuttujen kanssa, että päätin tulla tekemään ihan hullun nopean postauksen. Annan teille biisi- ja blogivinkin: kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Tosiaan, läksyjen ja tenttien (tai niihin lukemisen) parissa menee joka päivä aikaa, hetki jos toinenkin. Energiaa ei ole riittänyt siihen, että jaksaisin koneella surffailla, sillä olen pyhittänyt konehetket vain läksyjen teolle ja tiedon etsimiseen. En nauti tästä.

Altistun herkästi niille biiseille, joita Joonas kuuntelee ja tästä Ghost B.C.:n biisistä tykkään ihan älyttömästi.



Blogivinkkinä toimii tänään Tämän kylän homopoika, sillä miksei. Kirjoittaja on ihan mahtava, kuvat on ihan mahtavia ja kaikki on ihan mahtavaa. Suosittelen lämpimästi lukemaan ja seuraamaan: varsinkin Tämän kylän homopojan MyStoryt ovat loistavaa viihdettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)