sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kohti syksyä

Hei pitkästä aikaa! On aika palailla tähän postausrytmiin, jota noudatin viime syksynäkin. Aion ehkä siirtyä vieläkin opiskelupainotteisempaan sisältöön, sillä se vie suuren osan elämästäni muutenkin. En ole tuntenut oloani mukavaksi, jos yritän blogata vaatteista ja meikeistä. Tykkään kirjoittaa arkipäiväisistä asioistani, vaikka arkeni saattaa olla hyvinkin samanlaista ja välillä jopa tappavan tylsää. Opiskelusta kirjoittaminen on mielestäni kuitenkin aina mukavaa.
 
1.9. on mulla ensimmäinen virallinen koulupäivä. Taitaa olla, että alkuunsa joudun käymään jopa monena päivänä viikossa koululla; on ollut aika harvinaista ennen kesää nimittäin. Meidän aineessa ei ole paljon tunteja, mutta useimmat noista ovatkin pakollisia kieliopintoja. Hyvä suorittaa ne alta pois heti syksyllä, etteivät kummittele keväällä.

065hg

Pieni ahdinko on iskenyt opintopisteiden suhteen. Tahtoisin tällä kertaa yltää siihen 60 opintopisteeseen; se olisi mun opiskeluitsetunnolleni aika suuri buusti, koska tietäisin, että todellakin pystyn siihen. Ainoa ongelma voi olla se, että mistä revin kursseja suoritettavaksi. Jos en saa suomen kieltä sivuaineeksi, olen kyllä ongelmissa. Sitten vaan reippaasti kasvatustieteiden luennoille, mars!
 
Ensi viikolla on kyllä muutama piknik ja näkee taas kaikkia Muusia. Opiskeluintokin nousee ehkä siinä samalla, koska tutut opiskelutoverit assosioituvat suoraan opiskeluun ja sen miellyttävyyteen. Jokainen päivä ei tietenkään voi olla hyvä, mutta useimmat kyllä ovat.
 
Tuntuu kyllä yhä hassulta, etten enää kanna fuksi-titteliäni. En ole enää untuvikko vaan opiskelen jo kohta toista vuotta. Vastahan pääsin opiskelemaan kotimaista kirjallisuutta. Nyt kun ajattelen, onhan sitä koettu jo vaikka mitä! Kastajaiset, pikkujoulut, vappu... You name it!
 
Kohti syksyä ollaan menossa hurjaa vauhtia. Odotan innolla pimeneviä iltoja. Mietin aikani kuluksi erilaisia asioita, joita tahtoisin opiskelun saralla saavuttaa tänä vuonna. Ne eivät ehkä kuulosta suurilta asioilta, mutta joskus pienetkin asiat voivat olla hyvin suuria loppupeleissä.
 

Tahtoisin pitää keskiarvoni mahdollisimman samana kuin nyt; parempaan suuntaan saa tietenkin mennä. Tahtoisin menestyä virkamiesruotsissa ja suoriutua hyvin englannin kurssista. Toivon, että saan suoritettua aineopintoja mallikkaasti eli jokaisesta kurssista saisin 3-5. Tahdon panostaa muistiinpanoihini, jotta tenttiin lukeminen helpottuisi. Lupaan aloittaa tentteihin lukemisen ajoissa. Lupaan olla ottamatta ylimääräistä stressiä "pikkujutuista", mutta lupaan kuitenkin tehdä parhaani. Yritän vastata aina, kun tiedän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)