sunnuntai 2. elokuuta 2015

Isotretinoin Actavis - and it hurts!

Postaus sisältää kuvan, joka saattaa ällöttää jotakuta.
 
Täällä sitä edelleen syödään Isotretinoinia, mutta hieman vaihtelevin tuloksin. Ihon kunnossa ei tapahdu mitään. Ei ole tapahtunut mitään muutamaan kuukauteen. Alan epäilemään, onko tämä kuuri sittenkään sopiva minulle. Toisaalta tahdon luottaa ammattilaiseen, mutta silti hieman epäilyttää. Miksi ihoni jatkaisi samaa kiertokulkuaan kuukauden vaiheiden mukaan? En ymmärrä ihotautien päälle, mutta luulisi kuurin auttavan edes tässä vaiheessa. Toki voin tietenkin vain olla yksinkertaisesti väärässä epäilyjeni suhteen, mutta alkaa hiljalleen turhauttaa tämä junnaaminen paikallaan. Missä on minun ihana ihoni?
 
Nyt huulet ovat kyllä ihanassa kunnossa. Mulla alkaa olemaan sellainen Batmanin Jokerin suu - pitkä ja punainen. Varsinkin nuo huulien reunat ovat oikeasti ihan järjettömän kivuliaat. Öisin ne tietenkin "kasvavat umpeen" ja aamulla suuni avatessani repeytyvät. Olen pistänyt huulirasvaa enemmän kuin laki sallii, nyt myös Bebanthenia.
 
IMG_20150802_200235

Nenäverenvuodot ovat nyt myös lisääntyneet. Ties kuinka monta paitaa on tahriintunut rinnuksista, kun yhtäkkiä nenä alkaa falskaamaan kuin Niagara. Ehkä hieman kärjistetty ilmaus, mutta you got the point.
 
Muuten ollaan pysytty samassa. Alkaa turhauttamaan, koska olisi niin kiva nähdä tuloksia. Olen myös miettinyt, voisiko jatkuva turvotus (tai sellainen pömppö-olo) johtua Isotretinoineista tai niiden kanssa määrättävistä e-pillereistä. Voi olla, että vaan kuvittelenkin. Ehkä tulee mietittyä aina liikaa kaikkia mahdollisia sivuoireita; löydän jatkuvasti itsestäni uusia "oireita" ja heti olen tietenkin Googlessa etsimässä diagnoosia (nimim. Aina raskaana, aivosyöpä tai umpisuolen tulehdus).

2 kommenttia:

  1. Mä en kyllä suostuis tollasta kuuria syömään, kun noin paljon kaikkia ikäviä sivuoireita! :(Oisko mahdollista löytää mitään toista kuuria..? Toivottavasti menis parempaan suuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä en tiedä ollenkaan, että mitä ihotautilääkärit mahtais määrätä tän tilalle :/ Pakko varmaan mennä sinne tarkastuskäynnille, vaikka houkuttelis lopettaa koko kuuri. Tuntuu tosiaan, ettei oo mitään sen kummempaa edistystä - onhan leuka parantunut, mutta silti...

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)