sunnuntai 9. elokuuta 2015

Laiskistumus

Mitä minä olen tehnyt viimeiset päivät? Laiskistunut sohvan pohjalla ja vastapainona lukenut myös tenttiin. Siirsin tätä tenttiä pidemmälle, koska halusin nauttia kotikotona olemisesta - ja ehkä parempi näin. Tuntuu, että laiskuus on iskenyt luihin ja ytimiin: nyt ei millään jaksaisi istahtaa koneen ääreen kirjoittamaan muistiinpanoja. Huomaan, että vaihdan jatkuvasti välilehteä, vaikkei minun edes pitäisi olla netissä. Onneksi tästä kirjasta on enää luettavaa sen vajaa 20 sivua - tänään saan tämän valmiiksi, jos vaan painan puuta vielä hetken aikaa. Seuraava kirja odotteleekin sitten innolla jo vierelläni.

Olen myös suunnitellut opintojani ja etsinyt innoissani kivoja kursseja, jotka tulevat olemaan kontaktiopetusta. Ihan mahtavaa vaihtelua yksinopiskeluun, sanon minä! Toisaalta odottelen nyt jo innolla koulua niin rytmi palaa. Arki on ihan hyväksi minulle - tulee tehtyä paljon enemmän ja energiaakin on enemmän kuin kesällä. Rakastan syksyä eikä tämä kesä ole minulle nyt mikään ihanteellinen vuodenaika (puhumattakaan siitä, että Isotretinoin hikoiluttaa ja asumme ylimmässä kerroksessa, johon porottaa aurinko koko päivän) muutenkaa. Laiskistun vain älyttömästi, tarvitsen kouluaktiviteetteja ja sosiaalisia kontakteja, opiskeluhetkiä ja opiskelijaruokaloita. 

Ehkä tuntuu nyt vain laiskalta, koska on niin paljon tekemistä; luettavaa pääasiassa. Tuntuu, ettei pääkoppaan mahdu lisää informaatiota. Eikä sitä innostustakaan kyllä ole. Mietin vain, että pian alkaa koulu ja voin pieneksi hetkeksi jättää taakseni sivuainekokeet ja tentit.

Mitäs teille, lukijat? Mitä teille kuuluu?


PS. Ollaan Joonaksen kanssa katsottu Sons of Anarchya. Itse aloitin vasta viidennestä kaudesta, koska Joonas oli ehtinyt katsoa jo edelliset yksinään. En ymmärrä, miten on mahdollista, etten ole katsonut kyseistä sarjaa aiemmin. Suosittelen kaikille lämpimästi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)