maanantai 20. heinäkuuta 2015

Mitä minä syön

Kirjoittelen tässä samalla postausta, kun vetelen naamariin hernekeittoa. Hernekeitto innoitti tosiaan kirjoittamaan tästä aiheesta, koska ties vaikka, joku tahtoisi tietää, mitä minä syön.

Syön aika perusruokia, esimerkiksi tosiaan syön juuri nyt hernekeittoa. Otin kanaa pois pakkasesta ja sitä sitten paistelen, kun Joonas tulee töistä. Kanan lisäksi pistän kukkakaalia, parsakaalia ja porkkanaa - niistä on tullut mun lempikombo, jota syön aina lämpimillä aterioilla.

kaikkee 002 kaikkee 001 kaikkee 011

Välillä syön kananmunia ja välipalaksi pähkinöitä. Ruoan lisukkeeksi raejuustoa, hieman hiilihydraattia, kuten perunaa tai pastaa. Real-leipää ja puuroa, satunnaisesti hedelmiä. Marjoja puuroon ja paljaaltaan. 

Oikeastaan mun ruokavalio koostuu ihan perus raaka-aineista, en syö mielelläni mikrossa lämmitettäviä eineksiä. Esimerkiksi jo pelkkä kaupan makaroonilaatikko inhottaa, itsetehty on triplasti parempaa. Nyt kyllä suosin vielä kaupan hernekeittoa, koska itse en osaa tehdä, mutta ehkä joskus vielä alan itsekin keittelemään.

Lempiruokia ovat kana ja kasvikset, kala ja kasvikset. Sekä näin kesäisin uudet perunat, ne ovat niin hyviä! Muuten en perunasta niin paljon välitä, mutta kesällä siis menee.

1 kommentti:

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)