torstai 11. kesäkuuta 2015

Tenttipaniikki ja muuta höpötystä

Tämä, jos mikä on turhauttavaa. Ärsyttää niin paljon. Huomenna on tosiaan tentti. Olen kyllä valmistautunut, mutta en tiedä yhtään, mistä huomenna voitaisiin kysyä. En osaa yhdistellä lukemaani tutkimuskirjallisuutta kaunokirjallisuuteen enkä enää muista jo kadonneen tenttiarkiston kysymyksiä. Pelottaa, että mokaan ja pahasti. Se harmittaisi, koska olen kuitenkin lukenut. Tehnyt isot määrät miellekarttoja ja muistiinpanoja. Tuntuu, etten muista enää ollenkaan lukemaani. Saatika että osaisin soveltaa lukemaani tietoa. Kyseessä on yleisen kirjallisuuden historian tentti. Jännittää oikeasti. Huomenna aamulla ei luultavasti. Parhaani olen tehnyt. Toivottavasti nyt läpi pääsisin. 

Tänään olen tosiaan lukenut tenttiin, tai no, kertaillut. Vähän tehnyt vielä muistiinpanoja ja selaillut. Kahden-kolmen maissa tein ruokaa ja syötiin. Menin joksikin aikaa parvekkeelle käymään läpi muistiinpanojani. Aurinko porotti ihanasti, mutta tuuli oli vielä aika vilpoisa. Iltapäivästä lähdettiin Joonaksen kanssa vielä kävelylle. Kävelyn päätteeksi suunnattiin vielä Prismaan ja sitä kautta kotiin.

Loppuillan ajattelin kaunistella itseäni. Teen vaikka ihokuorinnan, laitan värimaskia hiuksiin ja läträän kaikilla kivoilla rasvoilla ja tuotteilla. Ehkä lakkaan kynnetkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)