keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Isotretinoin Actavis - takapakkia

Huhhuh, nyt kyllä ketuttaa! Viikonloppuna naama puhkesi oikein kunnolla kukoistukseensa. Olen ollut kaksi viikkoa miltei koko ajan meikittä, mutta silti naama protestoi jotakin. Tällä kertaa leuan lisäksi iskunsa sai hiusraja ja silmien ympäristö/otsa. Harmittaa ihan hirveästi, koska olin jo luullut, että ollaan menossa parempaan suuntaan.

Olin aluksi ehkä hieman liian optimistinen - jostain syystä kuvittelin, että muutamalla kuukaudella tämä rauhoittuu ja saan sen tasaisen, virheettömän ihoni takaisin. Siinä mentiinkin metsään. Olisi vain pitänyt uskoa lääkäriä, joka sanoi, että minun iho-oireeni ovat vaikeat. Eivät ne minusta siltä näyttäneet, mutta taidan kyllä uskoa 20 vuoden ammattilaista. 

En tiedä, kuinka kauan syön tuota kuuria, mutta aion kyllä jatkaa. Isoimmat näppylät ovat kadonneet ja se on hyvä. Välillä tulee muutamia isompia, mutta ei samanlaisia kuin kuukausia aiemmin. Ihoni kunto riippuu kyllä paljon hormonitoiminnastani, se on varmaa. Normaalisti kesäisin ihoni on parempi, joten täytyy ulkoilla paljon tänä kesänä. Ja käydä uimassa, sekin on usein auttanut ihooni.

Huulia ei tarvitse enää rasvata koko ajan, kuivumiseen on jo tottunut. Ihoni ei ole mikään erityisen kuiva, eikä sekään vaadi rasvausta kuin aamuin ja illoin. Jos pesen kasvoni, rasvaan ne myös. Kädet eivät ole kuivuneet eikä muualla oleva iho. 

Selkä on kipuillut, mutta se saattaa johtua jostakin muusta. Lonkat tosin ovat kyllä kipeät koko ajan, samaten polvet. Nekin voivat toki johtua virheasennoistani. Ei ole kuitenkaan mikään erityisen paha, kyllä sen kestää hyvin. Hikoilu sen sijaan vaan yltyy! Hikoilen nytkin tätä kirjoittaessani. Senkin kestää, mutta on se välillä vähän inhottavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)