perjantai 12. kesäkuuta 2015

Fabbes Cafe -kahvihetki

fabbes
Instagram: @emiliasantra

Vietettiin ihana kahvihetki keskiviikkona Katrin ja Merin kanssa. Fabbes Cafe sijaitsee Tuomiokirkon ja yliopiston tuntumassa. Tunnelma kahvilassa on ihana ja sisustuksesta pidin itse ainakin todella paljon. Kahvikin oli hirmu hyvää! Palvelukin oli todella loistavaa ja henkilökunta oli ystävällistä. Suosittelen kaikkia kokeilemaan! Myös kuvassa näkyvä korvapuusti oli ihanaa - eikä ollut kyllä tyyris reissu! Tarjolla on myös kakkuja, sämpylöitä ja piirakoita, jogurttiakin! Jokaiselle jotakin.

Katrin kanssa tutustuttiin vappuna, ja Katri on kyllä ihan huikea persoona. Mentiinkin Merin ja Katrin kanssa kahvilareissun jälkeen vielä jokirantaan istuskelemaan. Istuskeltiin nurmikolla auringonpaisteessa puhuttiin kaikenlaista. Oli kyllä ihan huippu iltapäivä!

//I had a nice little coffeebreak with Katri and Meri. We went to Fabbes Cafe which is located near Turku Cathedral. I really loved everything in that cafe - the decoration and the food. 
My Instagram is @emilisantra - please, feel free to follow me!

1 kommentti:

  1. Hein toi sun banneri on hieno! En oo aiemmin kiinnittänyt kunnolla huomiota mutta pidän hurjasti hihi

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)