tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kolmas kerta toden sanoo

Lähdettiin tuossa 13.6 Paukin, hänen kummitätinsä ja tämän ystävättären kanssa laivalle, joka suuntasi kohti Tukholmaa. Tämä oli kolmas kerta, kun olemme Ruotsissa porukalla ja samalla kolmas peräkkäinen vuosi! Suuntana oli tällä kertaa Abba-museo, josta oltiin höpisty jo ensimmäisellä reissulla Tukholmaan, mutta vasta nyt päästin toteuttamaan sekin.

Ja varsin hienohan se Abba-museo olikin. Kylmät väreet meni jatkuvasti musiikin soidessa ja videoita katsoessa. Tehtiin myös Paukin kanssa tietovisa ja Paukki kokeili myös miksaustaitojaan. Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään, jos Tukholmassa palloilette.

897 027 897 025 897 019

Enkä kyllä tälläkään kertaa pettynyt upeisiin maisemiin, joita Tukholma meille tarjosi. Ilma oli tosin hieman ankea, mutta viileä - juuri passeli minun makuuni! Shoppailtiin muutamissa kaupoissa ja minä tuhlasin pikkukruunuseni erääseen kivaan takkiin, jota olen havitellut jo kauan!
Käveltyäkin tuli aikamoisesta ja iltaisin kyllä uni maittoi.


897 028 897 029 897 030

Tietenkin laivalla tuli syötyä hyvin. Normaalisti esimerkiksi limsa on aina kaikkialla ihan syntisen kallista, mutta tällä kertaa pääsin itse suhteellisen halvalla lipittäessäni coca-colaa!

Ekana iltana käytiin syömässä ravintolassa - ensimmäistä kertaa elämässäni söin sekä alku, pää- että jälkiruoan. Ja se oli virhe. Ähky seurasi minua seuraavaan aamuun saakka. Alkuruokana söin lohisalaattia, pääruokana oli ihanaa lihaa ja jälkiruoaksi oli juustokakkua.

Rohkenin myös maistamaan seuraavana päivänä sushia, koska olen jo kauan halunnut koettaa, miltä se maistuu ja tykkäänkö siitä. Sekin oli virhe. Olin jo epäillyt, etten tule nauttimaan sushista ja niinpä siinä kävikin. Jätän sushin muille tästä lähtien, sillä sushista seurasi aivan järjettömän hirveä olo eivätkä makuhermotkaan tanssineet ripaskaa. Voi olla, että joku muu sushi jossain muussa paikassa voi olla hyvää, mutta tämän kyseisen paikan sushi ei ainakaan iskenyt. Uskon, että riisi sekä avokado aiheuttivat huonon oloni.

897 016 897 001 897 033

Siinäkin oli taas yksi reissu, mikä meni vallan mallikkaasti - hyvässä seurassa on aina hyvä matkustaa!

2 kommenttia:

  1. Söitkö siis nimenomaan laivalla sushia? Koska ajatuski sushista keinuvassa laivassa äklöttää, hyvä jos saisin alas sushia kuivalla maalla voimatta pahoin :D
    T. Martsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu laivalla söin, mutta ei se keinuminen asiaan vaikuttanut, koska oli tosi tyyni meri! Muuten vaan tuli hirvee olo siitä sushista :D

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)