maanantai 15. kesäkuuta 2015

Yksittäisiä biisejä, joita olen viime aikoina kuunnellut

Välillä kuuntelen pelkästään biisejä: yleensä kuuntelen artisteja. Toki tässä on muutamia sellaisiakin, joiden esittäjiä kuuntelen useasti, mutta ajattelin kuitenkin listata muutamia BIISEJÄ.


Santa Cruz - Sweet Sensation
Joonas luukuttaa tätä autossa enkä ole voinut välttyä kuulemasta. Tykkään tästä biisistä, mutta ei se ole Santa Cruzin parhaimmistoa.




Disturbed - Inside the Fire
Muistan yhä, kun kuuntelin tätä vuonna 2012 alkuvuodesta. Tää on hyvä biisi, tykkään kovasti. Olen viime aikoina kuunnellut tätä paljon.




Heart- Barracuda
Barracudaa oon kuunnellut myös jonkin verran viime aikoina.




Nightwish - Élan
Tätä, jos mitä oon luukuttanut oikein urakalla. Enkä ole kyllästymässä. Tää biisi on ihan mahtava, monet muutkin uudelta albumilta ovat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)