tiistai 9. kesäkuuta 2015

School's out for summer. School's out forever

Katselen tässä H&M:n verkkokauppaa, vaikka pitäisi avata tenttikirjat. Haaveilen jo viikonlopun laivareissusta, haaveilen uudesta kevyestä kesämekosta. Mieli on todellakin kesälomalla, vaikka kyllä opiskelen samalla. Joka aamu on ihanaa avata verhot ja nähdä aurinkoinen maisema. Okei, joskus sataa ja on sumuista - sekin on ihan ookoo minulle.

Ensimmäinen taantuminen opiskelussa on nyt. Sain viikonloppuna kyllä luettua tutkimuskirjallisuuden, mutta nyt kaunokirjallisuus tökkii ja pahasti. Olen kyllä lukenut paremmin kuin kuvittelin. Uusin kiinnostukseni ovat näytelmät. Varsinkin Ibsenin Nukkekoti oli todella miellyttävä yllätys! Ja jos nyt totta puhutaan niin olihan se Don Quijotekin ihan jees - muut ovat kyllä olleet sitten sieltä, minne aurinko ei paista. Kyllä, puhun teistä Jumalainen näytelmä ja Ylpeys ja ennakkoluulo (jota olen edennyt kaksi sivua). 

Harmittaa myös, että tenttiarkisto on suljettu enkä tiedä yhtään, mitä saan vastaani perjantaina. Toivottavasti sellaisia kysymyksiä, joita muistan nähneeni sivustolla. Noh, ainakin olen yrittänyt! Ja voihan sitä aina uusia sitten myöhemmin, jos meneekin huonosti.

5 004

Käytiin tänään kaupassa ja muutaman tunnin sisällä pitää ryhtyä ruoanlaittoon. Teen ensimmäistä kertaa itse lihapullia, joten saas nähdä, miten onnistuvat! Ilta onkin pyhitetty opiskelulle. Itse asiassa nytkin minun pitäisi opiskella, mutta ajattelin kuitenkin kirjoittaa ensin lyhyen postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)