maanantai 11. toukokuuta 2015

Insta lately

Instagramini on @emiliasantra

Oltiin tosiaan Paukin ja Emmin kanssa 6.5 Santa Cruzin keikalla Klubilla ja oli kyllä ihan huikeeta. Lauloin ääneni käheäksi ja seuraavana päivänä tuntui kuin olisi krapula. Paukinkin kanssa naurettiin, että ollaanko jo niin vanhoja, että jos nukkumaanmeno venyy yli puolen yön, ei seuraavasta päivästä tule mitään. Joka tapauksessa, huikea keikka ja tunnelma oli kyllä katossa koko ajan!

Emmin kanssa oltiin eräänä päivänä opiskelemassa kirjastossa ja sen jälkeen käytiin pyörähtämässä Hansassa. Ensi viikolla oli taas määrä pitää opiskelutreffit kirjastossa.

PicMonkey Collaget

Ruokakuvassa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä - kunhan päätin nappaista kuvan hyvästä ruoka-annoksestani!

Toisessa kuvassa istutaan Sirkkalan pihalla vappua viettämässä. Vappupostaus valitettavasti viivästyy, sillä unohdin kamerani kotikotiin.

PicMonkey Collages

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)