tiistai 12. toukokuuta 2015

Blogini suunta

Olen tässä tovin pohdiskellut blogiani ja sen sisältöä. Tuntuu, että pikkuhiljaa alan olemaan tyytyväinen siihen, mitä tänne kirjoitan. En ole koskaan kiinnostunut asupostauksista, vaikka joskus saatankin fiilistellä uusia ostoksiani tai vastaavia. Muotibloggaajaa minusta ei luultavasti saa koskaan; ei ainakaan niin kauan kuin otan itse kuvani enkä näytä samalta kuin ne blogimaailman huippubloggaajat.

Tällä hetkellä pidän siitä, mitä jaan blogissani. Koulu, musiikki ja satunnaiset postaukset ovat sellaisia, joista minä pidän. Toivon, että esimerkiksi ihotautilääkkeitä käsittelevät postaukseni voivat auttaa jotakuta ja joku voi saada vastauksia kysymyksiinsä lukemalla opiskelua käsitteleviä postauksiani. Oikeastaan tykkään lukea muidenkin blogeja, joissa kerrotaan suht rehellisesti arjesta; erityisen paljon tykkään postauksissa, joissa keskitytään kertomaan normaalisti arjesta, johon kuulunee koulua ja muuta. Liian silotellut postaukset eivät ole minua varten.

Runoblogini olen sijoittanut varta vasten eri osoitteeseen kuin tämän. Satunnaisesti olen kopioinut tänne muutaman runoni, mutta tahdon pitää tämän arkiblogini erossa tuosta runo/kirjoituspainotteisesta blogistani. Sinnekin saa mennä heittämään kommenttia mikäli mielii!

Siksi ajattelinkin, että tahtoisin kuulla teiltä toiveita. Millaisia postauksia tahdotte lukea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)