lauantai 9. toukokuuta 2015

Isotretinoin Actavis -tilannekatsaus 9.5

Noniin, nyt on jälleen ihokatsauksen aika! Ensimmäinen paketti eli 100 pilleriä on kohta popsittu. Takana on siis pian 50 päivää. Ja kyllä se tästä pikkuhiljaa, toivottavasti. Saatta tähän kuvaksi aika surkean kännykkäkuvan, mutta se näyttää juuri sen verran kuin tarpeen.

Tällä hetkellä iho ei ole niin kamalassa kunnossa kuin se oli muutama viikko sitten. Leuka on kuivunut, joten ongelma ei ole paha. Otsassa on vähän epäpuhtauksia, mutta se ei minua haittaa. Toivottavasti tämä leuka ei taas räjähdä, kun kierto muuttuu. Luultavasti alkaa taas kukkimaan noin viikon kuluttua.

IMG_20150508_133550

Kuvasta näkyykin, että huulet ovat aika kuivat. Ensimmäinen kunnon haavakin ilmestyi pari päivää sitten, mutta rasvailulla lähti kyllä aika hyvin pois. Huulirasvaa saa kyllä laittaa koko ajan ja naama kiiltääkin huulien ympäriltä, koska mikään muu kuin kunnon vaseliini ei auta :D

Nyt paukkuvat lonkat ja polvet. Se on vähäsen inhottavaa, mutta helpottaa kyllä levolla. Sama homma nilkkojen ja muidenkin nivelien kanssa - koko ajan kolottaa ja jos joudun seisomaan niin kipu pahenee. Mulla on muutenkin ilmeisesti yliliikkuvia niveliä ja polvissa se kipu ainakin on pahinta.

Lääkkeet olen aina muistanut syödä ja siitä olen itse asiassa oikein hämmentynyt. Yleensä saatan unohdella vaikka mitä, mutta muistan syödä tarkkaan kaikki Isotretinoinit ja e-pillerit. Sekä allergialääkkeet. Mitään vitamiineja en saa syödä, purkista siis. 

Onko jollain jotakin kysyttävää näistä lääkkeistä? 

3 kommenttia:

  1. Oot niin sinnikäs <3 Kyllä se iho siitä kuntoon tulee, nyt näyttää jo tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Oon itse juuri viikko sitten aloittanut samaisen kuurin. Iho alkaa kuivua, leuka, nenä ja otsa hilseilevät ja meikkaaminen alkaa olla haasteellista. Kun on niitä finnejä, rasvainen ja samalla tosi pintakuiva iho. :( mielenkiinnolla seuraan, miten sun tilanne etenee. :) kyllä tää tästä kai mullakin. Inhottavaa vaan, kun ei mikään omistamani meikkivoide oikein toimi. Kun tarvis kosteuttaa mutta myös jämähtää tälle vielä rasvaiselle iholleni :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kuulostaa kyllä tutulta! Mulla on luonnostaan niin rasvainen iho, etten voi vieläkään yli kahden kuukauden kuurin jälkeen sanoa ihoani kuivaksi. Meikkivoidetta on kyllä välillä inhottava laittaa!
      Toivottavasti sulla alkaa kuuri tehoamaan nopeasti ja saat haluamasi ihon! Tsemppiä - helppoa tää ei aina ole, mutta uskon, että sen arvoista kylläkin!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)