torstai 23. huhtikuuta 2015

They say they can break you again and again, if life is a radio, turn up to ten



Istuin kirjoittamaan postausta, vaikka mun pitäisi vielä hieman kertailla iltapäiväiseen ruotsin tenttiin. Tenttihän on vain pelkkä 150 sanan esseekirjoitus eivätkä aiheet tule olemaan vaikeita. Tentin jälkeen lähden jällee kohti maaseutumaisemia äidin hoiviin. Vielä ennen tenttiä mennään Siirin ja Noran kanssa syömään.

Kävin tosiaan tuossa tiistaina ihotautilääkärillä tsekkaamassa verikokeiden tulokset. Isotretinoin Actavis on sen verran vahvaa troppia, että se saattaa kuormittaa maksaa. Mulla onneksi niin ei ole käynyt vaan maksa-arvot olivat varsin mallikkaat, joten Isotretinoinia jatketaan. Lääkäri määräsi sivuun vielä lääkettä, joka estää nivelkipuja - alkaa meinaan pikkuhiljaa tympimään, kun koko ajan lonkat ja polvet kolottavat. Hyvä kun pystyn kävelemään bussipysäkille aamulla ja iltapäivällä pysäkiltä kotiin. Seuraava tsekkaus on sitten heinäkuussa ja ties vaikka siihen mennessä ihokin oisi jo loistavassa kunnossa. Annan tämän kuitenkin mennä ihan rauhassa eteenpäin - jos minun tulee syödä näitä kauemmin, syön kyllä. Sen verran paljon kuitenkin iho vaikuttaa tämän naikkosen itsetuntoon.

webcam-toy-photo1

Ensi viikolla onkin sitten jo paljon ohjelmaa; on etukäteisvappua, vappua ja muuta kivaa. Joten yritän pitää kameraa mukana, joskos saisin ikuistettua tunnelmia teillekin! Nyt minä voisin pakata loppuun saakka ja valmistautua lähtöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)