maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kevätfiilis

Kirjoitan tätä postausta ja ulkona on vielä valoisaa. Kello on yhdeksän. Vasta muutama kuukausi sitten oli ollut jo kauan pilkkopimeää. Kevät tekee tuloaan hiljalleen ja se on ihan mahtavaa. Ulkona tuulee toki, mutta se ei estä minua pukemasta kirkkaanväristä kevättakkiani ja lakkaamasta kynsiäni kirkkaanpunaisiksi. 

Olen ehdottomasti kevät ihminen - rakastan kaikkea keväässä. Jopa sitä oksan nokassa minulle raakkuvaa varista, kylmää kevättuulta ja kaikkea. Tuntuu, että kaikki alkavat loistaa keväällä; hymyjä ilmaantuu katukuvaan tiheään ja värikkäät takit on revitty ulos kaapeista. 

Olen innoissani kaikista tulevista tapahtumista: vappu kuulostaa kivalta kuin myös eräs retki luonnonhelmaan ensi kuussa. Piknikkejäkin on ilmeisesti luvassa. Eniten odotan kuitenkin kaikkien ystävien kanssa vietettyä aikaa, koska ystävien kanssa on mahtavaa vain olla ja höpistä.

Huomenna on luvassa pikkuinen kirpparikierros luennon jälkeen. Ensin menen kuitenkin käymään ihotautilääkärillä kuulemassa "tuomion". Ihanaa tätä iltaa ja huomista kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)