sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Isotretinoin Actavis -päivitys

Tuntuu, että pahenemisvaihe on vasta tuloillaan. En tiedä, saattoiko kortisoni todellakin vaikuttaa niin paljon, että pahenemisvaihe tulee vasta nyt. Leukaan ja hiusrajaan pukkaa näppylää, mikä ei naurata tällä hetkellä. Huulet kuivuvat extranopealla vauhdilla ja huulten reunaan on tullut pieni haava, joka repeää aina suuta avattaessa.

Ensimmäistä kertaa koko kuurin aikana iho on kuiva - posket kiristävät ja silmien välistä kesii ihoa. Pahin on kuitenkin se, että kaikista sormista alkaa kesiä iho. Sormet ovat arat ja inhottavan näköiset, kynsinauhatkin ovat kuivat ja halkeilevat.

Lonkat ja polvet ovat nyt aika kovilla. Koko ajan saa kävellä hitaammin ja vaivalloisemmin. Tosi inhottavaa, onneksi mikään paikka ei satu öisin!

Kohta olen syönyt siis noin 40 päivää näitä ja reseptiä on ainakin heinäkuun loppuun saakka. Siitä sitten jatketaan!

2 kommenttia:

  1. kuulostaa kamalalle :( en ikin haluis...toivottavasti auttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tää auttaa, todellakin!
      Mun oireet ei ees onneks oo niin pahat kuin monilla muilla, mutta onhan nää muutamat sivuvaikutukset vähän ärsyttäviä!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)