tiistai 20. tammikuuta 2015

Tänään oli hyvä päivä



  Tämä päivä on ollut kokonaisuudessaan kovin hyvä. Koulussa oli pitkästä aikaa oikeasti mukavaa ja jaksoin keskittyä molemmilla luennoilla. Vähän harmitti, ettemme ehtineet luentojen välissä syömään. Tänään meillä oli englantia. Englannista tulee mieleen vain lukion englannintunnit, jotka tappoivat ehkä kaiken innostukseni kyseiseen kieleen. Inhosin englannintunteja, en olisi halunnut istua niillä, koska se ahdistuksen tunne, joka minut valtasi astuessani luokkaan... Hyi. Tänään sain kuitenkin huomata, että englanti voi olla mukavaa ja rentoakin. Meillä on brittiläinen opettaja ja hän ei pakota meitä puhumaan. Keskustelimme ryhmissä englanniksi; kerroimme itsestämme ja siitä, miksi olemme Turussa opiskelemassa. Se oli rentoa ja mukavaa. Ei tehtävien tarkistusta järjestyksessä eikä pelkoa siitä, jos ei osaakaan ääntää oikein. Täytyy sanoa, että opettajamme on ihastuttava ja loistava. Ja kaiken lisäksi läksytkin ovat paljon paljon mukavampia kuin lukiossa - ei kielioppitehtäviä, vielä ainakaan!

PicMonkey Collageasert

  Ja koska en ole syönyt vielä mitään, painelenkin tästä kohta tekemään itselleni jotakin ruokaa. Sen jälkeen luultavasti linnoittaudun sohvan nurkkaan katsomaan telkkaria tai luen Hella Wuolijoen Niskavuoren naiset -näytelmää. Hyvää tiistaita kaikille!

Ps. Pian jo 68 000 kävijää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)