maanantai 6. huhtikuuta 2015

Maanantaimutinat


Kaunista maanantaita kaikille! 

Itselläni on ainakin alkanut tämä viikko loistavasti. Oltiin äsken syömässä Joonaksen vanhempien kanssa ABC:lla ja ei voi viikko alkaa paremmin kuin herkullisella lehtipihvillä. Sen jälkeen käytin Joonaksen kanssa vielä nopeasti kirpparilla.

IMG_20150406_151218

Muutenkin on alkanut tämä aamu mukavissa merkeissä - jääkaappi on täynnä ruokaa, koska käytiin eilen äidin kanssa kaupassa, kun hän heitti mut takaisin tänne kaupunkimaisemiin. Tai, minä ajoin menomatkan, mutta tajunnette pointin. Huomenna siis teen varmaan iltapäivästä pastabolognesea, mihin ostimmekin ainekset. Miten voi olla innoissaan noinkin pienestä asiasta?


Pistin tänään päälleni myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna tuon korallin/vaalenpunaisen kevättakkini ja kyllä se vaan piristi jo energistäni oloani silti huomattavasti. Tänään oli muutenkin sellainen päivä, että tunsin oloni kauniiksi ja energiseksi; toivottavasti energiaa piisaisi vielä kouluhommiinkin tänään!

Isotretinoin on saanut mun huulet ihan törkeän kuiviksi, joten huulirasva oli kyllä ihan ykkösostos. Ostin alla olevan huulirasvan Hulluilta Päiviltä ja sen tuoksu tuo mieleen lapsuuden pakkaspäivät. Tykkään tosta hirmuisesti ja koko ajan sitä saa kyllä olla laittamassakin.

IMG_20150406_151516

Siivosin ennen syömään lähtemistä myös vaatekaappini; tai siis järjestelin sen. Laitoin jo villapaitoja syrjään ja otin kevyempiä vaatteita esille. Totesin, että muutaman vaatteen voisin kyllä jo laittaa kokonaan pois käytöstä, sillä monia vaatteita en ole käyttänyt pitkään pitkään aikaan. Muutaman uuden voisin kylläkin myös hommata. Ehkä pitäisi alkaa kiertelemään kirppareita lähiaikoina?

Tänään on vielä luvassa hieman kouluhommia, mutta tässä vaiheessa nekin alkavat jo huveta. Huhhuh, tuntuu kyllä aika hurjalta, että pian on jo ensimmäinen vuosi yliopistossa ohi. Ihan järjetöntä edes ajatella. Huomenissa on myös luvassa lounastreffit luennon jälkeen ja sitten iltapäivällä käyn moikkaamassa kaveria, jota ei ole tullut nähtyä hetkeen! Ihana päivä huomennakin siis luvassa.

IMG_20150406_151550


PS!
Instagram: @emiliasantra
Ask.fm: @emiliasantraliisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)