sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kiva loppuviikko

Perjantaina kiiruhdin Emmin kanssa kirjastoon lukemaan, mutta sitä ennen piipahdin Stockmannilla hieman kiertelemässä. Mulla on lahjakortti Stockmannille, joten ajattelin, että jos kerrankin ostaisin sieltä jotakin itselleni - vaatteita nimittäin. Yleensä olen Stockmannilta ostellut perusjuttuja kotiin, kuten pyyhkeitä ja shampoita, mutta nyt ajattelin, että vaatekaappini tykkäisi muutamasta uudesta peruspaidasta. 
Sain vaatekaappiini myös hieman täytettä tänään, kun käytiin Skanssissa järjestetyllä kirppiksellä: sain muutaman persoonallisen vaatteen pilkkahinnalla, joten astelin tyytyväisenä kotiin. Tai oikeastaanhan me mentiin Joonaksen porukoille syömään ja kahvittelemaan. 


Käytiin myös tänään ennen kirppistä äänestämässä. Käveltiin äänestyspaikalle ja oli mukavaa saada raitista ulkoilmaa. Harmi vaan, että lonkat kipeytyivät taas nopeasti kävelystä. Harmittaa!

vaatteet 005

Eilen illalla ryhdyin tuumasta toimeen ja opiskelin ahkerasti. Kirjoitin vajaasta sadasta sivusta muistiinpanot ja nyt minulla on tenttiä varten luettavaa enää hieman alle sata sivua. Kaupan päälle asia on vielä niin mielenkiintoista, ettei lukeminen ja kirjoittaminen edes ole tuskaa - mielenkiintoista ja miellyttävää jopa!

vaatteet 004

Huomenna mulla on verikokeet noiden ihotautilääkkeiden vuoksi. Sen jälkeen painelen jonnekin aamupalalle ja siirryn joko meidän koulurakennukseen tai kirjastoon lukemaan loputkin tuosta tenttialueesta. Huominen kuulostaa jo nyt niin kivalta, että toivon, että saisin mennä jo nukkumaan. Miksikö iloitsen verikokeista ja opiskelusta? No, siksi, koska olen aina pelännyt neuloja ja nyt viime aikoina olen onnistunut selättämään pelkoni. Aina kun kohtaan neulat uudelleen, tunnen salaa ylpeyttä siitä, että uskalsin jälleen! Opiskelusta olen innoissani siksi, koska nyt on kunnon opiskeluflow päällä!

Äsken käytiin saunassa ja nyt taidan ryhdyä iltapalan tekoon. Hyvää sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. Näyttää siltä, että oot tehnyt hyviä vaatelöytöjä! Ikävää, että sun lonkat kipeytyy nyt niin helposti. Toivottavasti se menee ohi, kun lopetat sen lääkkeen käytön! Ja toi neulakammo, ihan mahtavaa, että alat päästä siitä yli!! Verikokeilta tuskin voi elämässä välttyä, niin on hienoa oppia suhtautumaan niihin rauhallisemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännitän niitä kyllä silti, mutta en yritä karata enää niin kuin aiemmin! Huomaa, että vanhetessa viisastuu, eikös niin! Verikokeilta ja rokotuksilta on kyllä hieman hankalaa välttyä, joten ihan hyvä, että tässä vaiheessa pelko alkaa hieman pienentyä.
      Lonkat kipeytyy kyllä inhottavasti, mutta ei onneksi niin paljon kuin voisivat.

      Poista
  2. Oot kyllä niin ahkera, kiva kuulla että flow on päällä! <3 Ja ihania löytöjä :)

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)