sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Viikon viimeinen

Olen palannut kotiin maalta ja tuntuu aika kivalta olla taas omien opiskelukamppeiden, pesukoneen ja muiden tärkeiden juttujen äärellä. Kouluhommia pukkaa jälleen, mutta jostain syystä en nyt osaa ottaa stressiä asiasta - yksi ruotsin sanakoe sinne, yksi postmodernin harjoitustyö tänne. Harjoitustyö toki huolestuttaa hieman, en nimittäin tiedä, millaisella otteella ja tavalla se tulee toteuttaa. Parhaani kuitenkin yritän, se saa riittää tällä kertaa! Torstaina on deadline ja sitä seuraavalla viikolla esittelen harjoitustyöni. Onneksi kurssin opettaja ja kurssi ylipäätäänsä ovat aika rentoja, ja kyseessä on nimenomaan harjoitustyö. 

Huomenna koulu alkaa myöhään, mutta sitä ennen ehdin onneksi pakertamaan kouluhommien parissa ja sitten suuntaan koululle syömään. Illalla taas saan jatkaa kouluhommien, pääosin tenttiin lukemisen parissa. Aion mennä uusimaan perjantaina estetiikan tentin, josta tavoittelen kolmosta. Voisin pikkuhiljaa alkaa kertailemaan aluetta - pääsen hieman helpommalla, kun olen jo alueen muutamaan kertaan lukenut ja tehnyt muistiinpanotkin valmiiksi.

Leikkautin myös lauantaina hiuksiani hieman lisää ja nyt on kyllä oikeen kunnon lyhyt polkka. Tukka tuntuu paljon paremmalta kuin viikko sitten. Aloitin myös ihotautilääkärin määräämät lääkkeet ja syön nyt kolmatta päivää. Kiinnostaisiko jotakuta jossain vaiheessa sellainen välitsekkauspostaus?

Pohdiskelin muutenkin, mistä te haluaisitte lukea. Onko teillä postausideoita ja ehdotuksia - niitä otan mielelläni vastaan :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)