perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ja viimeinkin koitti perjantai!

Ihanaa perjantaita kaikille lukijoilleni (ja stalkkaajilleni). Aamu alkoi mukavasti, sillä tänään pääsen aloittamaan lääkityksen ihotautilääkärin määräämänä enkä voisi olla innostuneempi. Kuukausien kuluttua näkyvät ehkä tulokset, mutta odotan nyt jo into piukkana, mitä tuleman pitää!

Ajattelinkin vähän kertailla, mitä kaikkea olenkaan tällä viikolla tehnyt. Päätoimisestihan mun puuhailut pyörivät koulun ympärillä, mutta aika luonnollista sekin taitaa olla tässä elämäntilanteessa. Alkuviikosta (vai oliko se peräti viime viikonloppuna?) syötiin rauhassa aamupala. Aurinko paistaa ihanasti aamupala-aikaan asuntoomme, mutta myöhemmin aurinko alkaakin porottaa jo liian kuumasti. Onneksi meillä on pimennysverhot!

PicMonkey Collagew


Ja koulussa ja kouluhommien parissa olen ollut paljon tälläkin viikolla. On ruotsia, kotimaisen kirjallisuuden aineopintoja ja muuta. Esseitä ja sen sellaista, mutta hyvin tässä vielä porskutellaan. Teen postmoderni-kurssin harjoitustyöni tutkimuksesta, jossa on tutkittu Timo K. Mukan Maa on syntinen laulu -teosta, joten koin tarpeelliseksi haalia teoksenkin jostain itselleni. Löysinkin kirjan (tai pokkarin) halvalla, joten tilasin sen itselleni. Luultavasti aloitan lukemaan sitä tänään junamatkalla :)

PicMonkey Collage

Tänään olen vain maksanut laskuja ja syönyt aamupalan. Kohta ajattelin vielä opiskella hieman, mutta luultavasti annan itselleni hieman (paljon) armoa ja pidän suhteellisen opiskeluvapaan viikonlopun. Maanantaina olisi kylläkin ruotsin sanakoe, mutta taidan lukea siihen vasta sunnuntaina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)