tiistai 17. maaliskuuta 2015

Uusi tukka, uudet kujeet

Ensimmäistä kertaa elämässäni oon vähän epävarma tukastani. En tiedä, tykkäänkö siitä vai saako se mut näyttämään kamalalta. Mietin, oliko virhe leikata? Toisaalta tykkään muutoksesta ja tukkaahan se vain on. Mutta, en silti voi olla miettimättä, että oliko virhe leikata tukka sellaiseksi, ettei sitä saa kiinni.


PicMonkey Collage

Toisaalta kaduttaa, toisaalta ei. Ei mua ennen ole kaduttanut hiusten leikkaaminen. Enkä tiedä nyt, miksi minua edes kaduttaa. Itsehän minä päätin leikkaavani hiukseni. Ehkä kestää taas totutella hetken ajan. Tykkäsin kyllä pidemmästäkin tukasta - se oli vain helppo laittaa kiinni. Tätä ei kiinni laitetakaan.

En saanut tehtyä tähän oikein punaista lankaa, joten jätän teidät ihastelemaan naamaani ja hiuksiani. 

3 kommenttia:

  1. Kuvasta ei oikein saa selvää hiusten mallista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän - en saanut itsestäni painokelpoisempaa kuvaa tähän hätään :D Toinen puoli on siis tuollainen kynitty ja toinen puoli on peruspolkkapituutta, ehkä hieman pidempää :) Toispuoleinen malli siis kyseessä!

      Poista
  2. Rakastan sun hiuksia. Sopii sulle niiiiin hyvin! :) <3

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)