lauantai 14. maaliskuuta 2015

Tämä viikko pähkinänkuoressa

Tämä viikko on ollut jälleen uusi alku uudelle periodille - kaikki on mukavaa ja rentoa, sillä ei ole vielä tarvinnut stressata deadlineista eikä mistään muustakaan. Tässä periodissa mulla on kirjallista asiaviestintää, ruotsia ja yhtä meidän oppiaineen kurssia, joka käsittelee postmodernismia ja modernismia. Kaikissa on suhteellisen paljon hommaa, mutta eniten aikaa tulee myöhemmin verottamaan tuo viimeiseksi mainittu - on harjoitustyötä sun muuta. Juuri tällä torstaina kirjoitin viimeiset sanat referaattiin, joka piti tehdä 50 sivusta. 27.3 käyn uusimassa estetiikan ja toivon, että saisin vähintään 3. Nyt tiedän, mitä tuleman pitää ja osaan lukea oikeita asioita.

Eilen illalla olin Emmillä ja kävin kampaajalla. Pitkästä aikaa itseni hemmottelua. Kävin myös pyörimässä kaupungilla ja pistinkin päälleni ensimmäistä  kertaa koko vuonna sen ihanan punertavan nahkatakkini. Odotan nyt innolla, että saan alkaa käyttämään muitakin takkeja.

Minun pitäisi paraikaa pakertaa kirjallisuuspedagogiikan parissa, sillä suoritan sen itsenäisesti. Aihe ei ole vaikea, mutta intoa ei nyt riitä. En tiedä, mistä se oikein johtuu. Ehkä kevät ja sen tuoma energia sekoittavat pääni? Who knows... Sama homma muidenkin juttujen kanssa. Täytyisi uurastaa nyt nämä viimeiset viikot ihan täysillä, jotta saisin kasaan mahdollisimman paljon opintopisteitä - on mukava aloittaa sitten seuraava opintovuosi syksyllä!

Kävin myös tiistaina pitkästä aikaa pumpissa ja oli kyllä olkapäät hellinä keskiviikkona. Ja takareidet. Pumppi on kyllä kivaa, kun on loistava ohjaaja. Olen kuitenkin yhä sitä mieltä, että en tiedä, tulenko koskaan nauttimaan liikunnasta niin kuin moni muu. Kun pääsen paikan päälle, kaikki sujuu hyvin, mutta jumppaan meno on aina niin tylsää; se osa tekisi mieli jättää väliin!
Vaihtoehtoisesti jumpat voisivat olla aamulla - illalla on niin tympeää tulla kotiin pimeällä.

Mutta, eipä mulla muuta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)