perjantai 13. maaliskuuta 2015

Nyt haaveilen

- Omasta runokirjasta. Tahtoisin niin kirjoittaa oman teoksen ja tietenkin se niittäisi menestystä ympäri maailmaa. Kirjoitankin jo aika paljon runoja, mutta täytyisi saada aikaan kunnon kokonaisuus.
- Lehtitilauksesta. Tahdon lukea Seiskaa torstaisin, totuin kotona siihen. Nyt on kuitenkin aika kivaa mennä kotiin ja selata aina parin viikon Seiskat juoruineen päivineen. Rakastan roskalehtiä.
- 60 opintopisteestä. Tulen saamaan noin 55 opintopistettä, mikä on ihan ookoo, mutta ideaali oisi tietenkin 60. Haluaisin sen vain siksi, että tuntisin oloni ahkeraksi.
- Kesäilloista. Odotan sitä, että yölläkin on valoisaa ja kesäntuoksuista.
- Kesätyöstä. Olen lähettänyt moneen paikkaan hakemuksia ja toivon, että jostain tärppäisi.
- Rohkeudesta. Tahdon niin kovasti leikkauttaa tukkani hieman erilaiseksi. Ennen olin rohkea ja leikkasin hetken mielijohteesta polkan ja toispuoleisen tukan. Nyt vähän epäilyttää. No, parin tunnin päästä nähdään, mihin uskallukseni riitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)