maanantai 23. helmikuuta 2015

Kipeilyä


Istun kotikodin huoneeni epämukavalla tuolilla (johon mun takapuoli ei mahdu kunnolla, koska tää on Paukin vanha tuoli) ja yritän saada aikaan koulujuttuja. Tulevan perjantain estetetiikan tentti kuumottelee, samaisen päivän esseenpalautus myös. Aamulla heräsin ilmottautumaan yhdelle kurssille ja samalla tutkiskelin opinto-opasta ja löysinkin ensi periodiin mukavia uusia kursseja! Tää kaikki kuulostaa muuten ihan normaalilta arjeltani, mutta ainoastaan ikävän tästä tilanteesta tekee se, että vilustutin itseni Oscar-bileissä ja mulle nousi kuume. 

Oon tässä kärvistellyt jo muutaman päivän kuumeessa ja totesin, että oon ainakin tämän päivän vielä täällä kotikotona toipumassa. Huomenna ehkä palaan takaisin kerrostalomiljööseen tai sitten vasta keskiviikkona; en tiedä vielä tarkalleen! Onneksi en ole lusmunnut liikaa miltään luennoilta ja onneksi meillä on tällä hetkellä aika vähän kontaktiopetusta, ei tarvitse potea kamalaa syyllisyyttä poissaoloista.

Normaalisti mun ruumiinlämpö on 35.5 ja nyt kuume huitelee välillä jopa 38 ja puolta. Aika väsynyt olo, mutta pahinta tässä on tämä yskä ja kamala räkätauti. Kuumetta nukkuisi mielellään pois, mutta kun nenä on tukossa ja yskään meinaa kuolla. Onneksi tänään on kuitenkin jo suhteellisen hyvä päivä. Tunti sitten oli 36.1, mutta se nousee hiljalleen. Olo on kuitenkin parempi kuin moneen päivään, joten jaksan myös vähän opiskellakin! 

Periodikin vaihtuu pian ja havahduin siihen, että kas... se onkin viimeinen. Ensimmäisen yliopistovuoteni VIIMEINEN periodi. Aika menee kyllä aika nopsaan ja tuntuu, etten ole tehnyt paljon mitään. Mutta numerot näyttävät muuta; opintopisteet ja kurssiarvosanat. Olen pärjännyt suhteellisen hyvin fuksiksi ja toivon, että ehkä ensi vuonna saisin ensimmäisen viitoseni jostakin. Opintopisteitä kertyi myös ensimmäiseltä kahdelta periodilta 29 opintopistettä, mikä tarkoittaa melkein 15 op per periodi. En taida päästä 60 opintopisteen tavoitteeseeni, mutta ei se haittaa! Ensi vuonna kirin niitä sitten kiinni :)

Mutta nyt alan lukemaan estetiikkaa. Mikäli tahdotte, voitte piristää minua ja kysellä (myös kysymyspostauksessa) minulta ask.fm:ssä http://ask.fm/emiliasantraliisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)