keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ihana keskiviikko

Tänään mulle tuli vieraita ja meidän kahvittelu/teehetki onnistui varsin hienosti. Mukana olivat SiiriNoraMeri sekä Laura. Valitettavasti ainakin minulla tuppaa olemaan niin, etten koskaan muista ennen kahvittelua ottaa mitään kuvia, mutta ehkä parempi niin - parhaimmat muistot pysyvät kuitenkin aina ajatuksissani ja muistissani. Oli todella kivaa tavata tyttöjen kesken ja vaan höpötellä muutaman tunnin ajan. Sovittiin, että nähdään joskus toistekin jonkun toisen luona. Odotan jo innolla!


Vierailun loputtua ryhdyin kouluhommiin. Luin hieman estetiikkaa ja tein englannin kotitehtäviä (eli luin) ja erästä toista tehtävää. Yhdessä vaiheessa jo sammutin koneen ja menin katsomaan televisiota. Joonas palasi kotiin ja totesin, että nyt on minun aikani tehdä taas kouluhommia, kun kerran sopiva aikarako tuli. Sain myös kivan puhelun Siiriltä!


tee 001 tee 005 tee 007

Heti, kun tämän postauksen viimeisen virkkeen piste ilmestyy, ryhdyn kouluhommiin. Sitä ennen ajattelin kuitenkin maistaa Merin minulle tuomaa teetä. Ja yllätyksekseni todellakin tykkäsin tästä kyseisestä teestä - suosittelen siis! Mutta nyt, hyvää keskiviikkoiltaa kaikille! Huomenna mulla on pari tuntia kouluun, sen jälkeen menen syömään Merin ja Siirin kanssa ja iltapäivällä suuntaan nenän kohti maaseutumaisemia.

1 kommentti:

  1. Hei mahtavaa et tykkäsit teestä! :) Ehkäpä itsekin kokeilen tuota teetä joku päivä.

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)